Opinie

15.08.2022
Na zajęcia trafiłam z 16 letnim synem po urazie głowy w wyniku którego dostał wstrząsu mózgu oraz krwiaka 2 na 2 cm. Jak wiadomo w miejscu gdzie był krwiak mózg odumiera. Dzięki ćwiczeniom udało się odzyskać większą część utraconych funkcji mózgu co w znacznym stopniu podnosło komfort życia syna. Dzięki wytrwałym ćwiczeniom i nieocenionej pomocy wspaniałych ludzi zajmujacych się prowadzeniem ćwiczeń dziś mój syn cieszy się zdrowiem. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam cały zespół.

27.07.2022
Polecam trening biofeedback. Syn zakończył cykl 30 treningów i efekty są zauważalne. Potrafi się szybciej wyciszyć, jest bardziej skoncentrowany na lekcjach. Dziękujemy

06.06.2022
Polecam serdecznie zajęcia z biofeedback w Pruszczu Gdańskim. Córka bardzo chwaliła atmosferę, a efekt zajęć był zauważalny na co dzień.

13.09.2021
Bardzo mila atmosfera na zajęciach, Panie prowadzące są przesympatyczne i bardzo pomocne. Córka i syn zakończyli terpię- 30 treningów i efekty są zauważalne- większe skupienie, koncentracja i spokój. Ja jestem w trakcie terapii i bardzo polecam.

21.05.2021
Bardzo miła współpraca. Syn nie narzekał na terapię. 30 zajęć szybko minęło i przyniosło oczekiwane rezultaty.

21.09.2020
Na zajęcia trafiłam z córką 9-letnią, u której stwierdzono wysokie ryzyko dysleksji, brak koncentracji uwagi. Blanka była wycofana, z wieloma lękami, np. przed wodą, wysokością. Córka uczestniczyła w 40 sesjach. Rezultaty są niesamowite. Wszyscy potwierdzają, że nabyła pewność siebie. Ma teraz dużo do powiedzenia, pięknie argumentuje swoje wypowiedzi. Wzrosła jej koncentracja, przez co dużo sprawniej pracuje na lekcjach. Po zajęciach okazało się, że potrafi zanurzyć się pod wodą, pływa i ma ochotę wszystkiego próbować. Polecam wszystkim❤️. Również 30 sesji odbył 14-letni syn. Zwiększyła się jego zdolność kojarzenia i poprawiła szybkość zapamiętywania. Zniknęły również problemy z zasypianiem. Dziękuję terapeutkom i cieszę się, że trafiłam w to miejsce.

10.07.2019
Polecam treningi z BFB, my kończymy, 30 treningów. Widzę, znaczną poprawę w zachowaniu córki, dłużej potrafi się skupić na danej rzeczy, więcej komunikatów do niej dociera. Panie są świetne, są to jedne z niewielu zajęć na które córka, chce chodzić bez namawiania 🙂 z doświadczenia, wiem, że im częściej odbywają się treningi, efekt jest widoczny natychmiast.

26.04.2019
Bardzo profesjonalna firma. Panie są genialne. Mają podejście do dzieci. Syn miał problemy z falami alfa, które ciężko jest zmniejszyć. Dzięki Panią i zajęciami biofeedback syn zaczął normalnie funkcjonować. Nie musimy ciągle go wołać. Reaguję za pierwszym razem kiedy go wołamy. W szkole się koncentruje, łatwiej przyswaja wiedzę zwłaszcza gdy ma się nauczyć wierszy na pamięć. Jego zachowanie również uległo zmianie. Jest spokojniejszy, nie krzyczy, nie biega, nie denerwuje się jak coś mu nie wyjdzie, nie trzaska drzwiami, a co najważniejsze stał się pogodnym i ciągle uśmiechniętym dzieckiem. NAM JAKO RODZICOM JEST ŁATWIEJ! Na prawdę polecam te zajęcia. Gdyby nie te zajęcia to syn miałby problemy w nauce, ciągle by chodził smutny z złym nastawieniem do życia. INWESTYCJA W DZIECKO i w te zajęcia uważam za najlepszą inwestycję jaką moglibyśmy wykonać. GORĄCO POLECAMY!!!

12.04.2019
Panie bardzo profesjonalne i podchodzace indywidualnie do kazdego klienta.Córka po kilkunastu zajeciach bardziej sie koncentruje, latwiej przyswaja wiedze oraz ykonuje zadania w szkole.Chetnie chodzi na zajecia i efekty po kazdych zajeciach widoczne .Polecam serdecznie

14.01.2019
Od pierwszych zajęć widać, że Panie są profesjonalnie przygotowane do prowadzenia BFB, świetnie radzą sobie nawet z „trudnymi” dziećmi, a jednocześnie przesympatyczne, wszystko dokładnie tłumaczą, do każdej osoby podchodzą indywidualnie. Efekty? Po kilku zajęciach starszy syn (autyzm) stał się bardziej kontaktowy, poprawiło się rozumienie mowy, a także o wiele rzadziej zdarzają mu się nieprzespane noce. Zajęcia są bardzo przyjemne. Na pewno warto spróbować, a w Biofeedback – Sturozum macie Państwo pewność, że trafiliście w dobre ręce 🙂 Pozdrawiam serdecznie!

22.11.2018
Już po 10ciu zajęciach zauważyłam zmiany w ocenach córki, chociaż coraz mniej czasu poświęca na naukę w domu. Lepsze skupienie na lekcjach. Nie potrzebuje dodatkowych prywatnych lekcji z angielskiego żeby mieć 5kę lub 6kę. Matematyka bez płaczu przy odrabiania lekcji i bym mogła jeszcze dużo wymieniać. Jest prawie po 20 zajęciach. Już nie ma irytacji, że coś jej nie wyszło na sprawdzianie czy odpowiedzi. Dziewczyny bardzo dziękuję. Jestem szczęśliwa ,że akurat wybrałyście Pruszcz, gdzie nie muszę wozić dzieci do Trójmiasta. Duże buziaki .

09.11.2018
Działania BFB są nie do opisania.
Dziecko się wycisza. Zaczyna postrzegać świat w okolorowych barwach. Staje się odpowiedzialne za powierzone mu zadania. Częściej się uśmiecha. Polecam.

25.09.2018
Z całego serca polecam treningi w najlepszej atmosferze! Z każdym kolejnym razem czuję się coraz lepiej, po całym dniu mam mnóstwo siły a zarazem dużo przyjemnego spokoju 😉 każdy trening czyni mistrza. Dziękuję serdecznie za możliwość uczestniczania

24.07.2018
Serdecznie polecam terapię! Już po 4 spotkaniach było widać efekty i zmiany zachodzące w zachowaniu mojego synka, który ma autyzm. Nadal kontynuujemy spotkania i stawiamy kolejne małe kroczki do przodu. Panie są przesympatyczne i doskonale wiedzą co robią, posiadają ogromną wiedzę i zawsze szczegółowo odpowiadają na pytania. Indywidualnie podchodzą do każdego przypadku, zawsze ciepło i serdecznie zwracają się do dziecka. Wspaniałe podejście! Pozdrawiam i jeszcze raz POLECAM, mama Stasia

Wszystkie opinie są dostępne na FP. Zapraszamy!

Facebook Reviews widget is disconnected, please delete this widget, create new one and connect reviews again